Adaugă
Publicitate

Prezentare

Pentru ediția a V-a a Atelierului de Idei ne-am gândit să descoperim teatrul, de fapt, să-l înțelegem mai de aproape. Și de la cine am putea face acest lucru dacă nu de la un actor.

Invitatul acestei ediții este Gabriel Costea, care, cu multă amabilitate, a dat curs invitației și care ne va ajuta să parcurgem câtva timp în culisele teatrului. Încercăm să descoperim ce înseamnă teatrul dincolo de cortină, ce eforturi se depun pentru ca noi publicul să ne putem transpune în diferite stări și emoții.

Gabriel Costea este absolvent al Academiei de Teatru și Film „I.L. Caragiale”, secţia Actorie, clasa prof. Sanda Manu și joacă pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” Brașov din 2001. Piesele în care poate fi văzut sunt D-l Goe, Puterea obişnuinţei, Cu inima în pungă, Fazanul, Metoda G, Autostrada, Cel de lângă tine, D'ale carnavalului.

Vă așteptăm la o poveste despre teatru sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00, la Ceainăria Ceai et caetera din strada Latină, numărul 15, Brașov.

Organizator Asociatia Visum http://www.visumbrasov.org/


Etichete:

cultura , teatru , ceainarie , Ceai et caetera , Asociatia Visum pentru Educatie si Cultura

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe