Adaugă
Publicitate

de la 22:00 Program complet

Concert & Party

Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle

Acces General Presale 105,36 lei; Acces general 126,43 lei

Imbunatățește Sesizează

335 0

Prezentare

Concert Wilkinson @ Kruhnen Musik Halle
Locație: Kruhnen Musik Halle
vineri, 21 octombrie

Regele muzicii electronice, Wilkinson, vine pentru prima dată la Brașov, la Kruhnen Musik Halle.
Aceasta va fi o noapte de legendă!

Provenind din suburbiile sud-vestului Londrei este unul dintre cei mai cunoscuți artiști electronici din Marea Britanie... Wilkinson.
Prima sa întâlnire cu muzica a avut loc la vârsta de 9 ani, când părinții lui i-au cumpărat un set de tobe. Mark „Wilkinson” s-a alăturat câtorva trupe cântând în diverse locații de la Birmingham NEC și până la azilul local de bătrâni. Câțiva ani mai târziu, Wilkinson s-a consolidat drept una dintre cele mai de succes vedete din muzica dance.
După anthemele sale de club „Tonight”, „Take You Higher”, „Too Close” și multe altele... Wilkinson a lansat „Half Light” în clasamentul #20, Dirty Love care a atins topul pe locul 10, „Hopelessly Coping” ajungând pe locul 23 în Top 40 din Marea Britanie și „Afterglow”, care a devenit un hit de locul 5 în topul UK, vânzând 1,2 milioane de copii, strângând peste 200 de milioane de streamuri și certificat cu un disc de platină. Până în prezent, a vândut 3 milioane de single-uri!

INFO:
Primele 500 de bilete sunt disponibile la 100 lei
Următoarele 200 de bilete costă 120 lei
Acces 18+
Accesul se face în baza cărții de identitate în original ca și condiție obligatorie.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Contact

Organizator:

Kruhnen Musik Halle

Brașov, str. Nicolae Titulescu nr.2P

0799 958 537


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Nicolae Titulescu nr.2P

0799 958 537

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe