Adaugă
Publicitate

Prezentare

Marti, 3 aprilie 2012, ora 19.00, Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei vă invită la o intâlnire extraordinară cu iubitul muzician si inegalabilul textier Alexandru Andrieș, un clasic al folk-ului românesc.

O figură singulară în peisajul muzical românesc, Alexandru Andrieș cantă cu simplitate, umor și originalitate despre anomaliile societății românești.
Brașovean trup și suflet, Alexandru Andrieș revine pe scena Centrului Cultural Reduta pentru a ne aduce “Verde-n fața” muzica plina de nostalgie, intr-un concert dedicat copiilor cu boli incurabile îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței.

Alături de Alexandru Andrieș, pe scena Centrului Cultural Reduta, muzica folk va fi interpretată in deschidere de Iulia Caraiman în duet cu Raluca Manea şi Formația „Om Bun”.

„Succesul ediţiilor anterioare ale concertelor folk, entuziasmul și numărul mare al celor care au acceptat să urce pe scena pentru cauza HOSPICE, precum și publicul numeros din sală ne-au determinat să dedicăm timp şi efort pentru organizarea celei de-a treia ediţii a concertului caritabil de folk. Alexandru Andrieș va oferi un spectacol de exceptie alături de tinerele talente ale muzicii folk cu care brașovenii deja s-au familiarizat in editiile anterioare.” ne declara Gabriela Tokes, organizatorul acestui eveniment.

Biletele s-au pus în vânzare la Librăria “Șt.O.Iosif”, Târgul de Carte și Muzică de la Brașov Business Park și la sediul HOSPICE Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 30 lei.


Etichete:

concert , Centrul Cultural Reduta , Hospice Casa Sperantei , concert caritabil , eveniment caritabil , Alexandru Andries

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5541

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe