Adaugă
Publicitate

Prezentare

Input Selector Prezinta un proiect brasovean proaspat infiintat, GiPSY THeFT AUDiO, in concert.
Proiectul GiPSY THeFT AUDiO este bazat pe beat-uri furate, preparate si asortate, completate cu rime bine rumegate si incarcate de observatii taioase. Cei doi membri, Cosmin Haraga si Constantin Ciuca, fac in prezent parte dintr-un proiect instrumental in curs de definire. Cosmin este un muzician nascut tobar ce si-a dezvoltat extensii tactile intr-un controller midi pentru a patrude zona muzicii electronice. Tony este naratorul liric echilibrat si consistent pentru care freestyle-ul a devenit forma preferata de comunicare. Trebuie luat in serios cand da cu patos si se recomanda ”cel mai tampit MC de care voi n-ati auzit.”

Invitatii evenimentului:

  • NO MORE (replugged) deschid seara.
    Dupa ce au revenit pe scena la inceputul anului multe s-au schimbat.
    Formula s-a injumatatit si piesele s-au modificat. Mihnea si Cirica au pregatit un concert cu surprize pentru urechi fine. Fiti pe faza la detalii!
  • Homeboy LDJ este responsabil pentru after-party.
    De curand intrat in scena DJ din Brasov, rapid s-a remarcat ca a treia putere in statul in club pana dimineata. Pe mana lui s-au incins deja cateva seri memorabile chiar La Comitet. Cine a fost stie, dar probabil nu mai tine minte.

www.inputselectorprezinta.com


Etichete:

concert , party , Dj , club , La Comitet , GiPSY THeFT AUDiO , Input Selector , NO MORE , Homeboy LDJ

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, Str. Dr. Alexandru Davila nr. 5 (colt cu str. Sitei)

Urmează în Braşov 5413

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe