Adaugă
Publicitate

Prezentare

The Voice of Emotion
Locatie: Centrul Cultural Reduta, Brasov
str. Apollonia Hirscher nr.8
sâmbătă, 8 octombrie, ora 19:30

Bilete pe: www.iabilet.ro

"THE VOICE OF EMOTION” este un proiect muzical pentru suflet, în car"The Voice of Emotion" este parte din tine! "THE VOICE OF EMOTION” este un proiect de varietăți muzicale pentru suflet în care fiecare dintre noi se poate regăsi.e fiecare dintre noi se poate regăsi.
Vă invităm pe data de 8 octombrie începând cu ora 19:30 la Sala Reduta din Brașov ca să vă transpuneți într-un spectacol inedit unde influențele celtico/irlandeze a compozitorului portughez BrunuhVille se îmbină armonios cu vocea clasică a Sopranei Romina Turcan iar perioada romantică a stilului operistic îl veți regăsi în vocea Sopranei Victoria Goia, ambele soprane sunt din Rep. Moldova.

Trupa de dans Obsesion Brașov vă va conduce printr-o varietate de coregrafii moderne pline de senzații emoționale iar agenția de modeling Agressione Models Agency Brașov vă va surprinde cu modele irezistibile pe gustul tuturor ce vor defila după muzica incendiară a DJ-ului Degianni din București și a compozitorului portughez BrunuhVille!
În partea a doua a spectacolului vă veți întâlni cu mult îndrăgitul interpret de muzică populară Ștefan Deaconița și cu o nouă stea a muzicii populare românești Diana Popa, ambii interpreți venind de la Iași, aducând cu ei stilul popular din zona Moldovei.
Spectacolul va fi completat cu un joc spectaculos de lumini, multă ingeniozitate, energie pozitivă și emoții pe măsură!
Vă invităm pe data de 3 septembrie începând cu ora 19:30 la Sala Reduta din Brașov ca să vă transpuneți într-un spectacol inedit unde influențele celtice împreună cu cele irlandeze a compozitorului portughez BrunuhVille se îmbină armonios cu vocea clasică a Sopranei Romina Turcan iar perioada romantică a stilului operistic îl veți regăsi în vocea Sopranei Victoria Goia.

Trupa de dans Obsesion Brașov vă va conduce printr-o varietate de coregrafii moderne pline de senzații emoționale iar Agenția de modeling Agressione Models Agency Brașov vă va surprinde cu modele irezistibile pe gustul tuturor!

Spectacolul va fi completat cu un joc spectaculos de lumini, multă energie pozitivă și emoții pe măsură!

" The Voice of Emotion" este parte din mine!

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe