Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Vino să trăiești atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică! Joi, 24 noiembrie, ora 19:30, Ștefan Bănică live în Brașov, la Sala Sporturilor “D.P.Colibași”! Emoție, energie, bucurie! Vei auzi live hiturile artistului, de care te-ai îndrăgostit, dar și noile sale cântece, lansate în ultima perioadă, cum ar fi "Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică cu Cabron - "La masa mea".

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Are un public foarte variat, care cuprinde patru generații: copii, tineri, părinți, bunici. Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala "Dracula"

Brașov, str. Ion Campineanu, nr. 28, ap. A4

0213153666


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

B-dul. Garii nr. 9, Brasov

0268412685

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe