Adaugă
Publicitate

Prezentare

Reggae Madness in the Gallery
Locație: Galeria ora0
vineri, 13 ianuarie, ora 19:00

Bless Up family!
DJ Natty Ned Selekta revine la la Brașov în Galeria de Artă Ora0 pentru prima ediție de Reggae Madness.
Pentru primul său eveniment din 2023 Natty Ned a pregătit o selecție antrenantă ce cuprinde piese noi și vechi de reggae, dub, ska, balkan și jungle care vă vor păstra nealterat apetitul de dans și distracție.

Data: 13.01.2022
Ora: 19.00
Support artist: 25 lei
***ATENȚIE: Locuri limitate!!!***

Despre Natty Ned - Do The Reggae Romania
Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de pe la noi, acesta susținând evenimente de-a lungul ţării dar și la nivel internațional. In 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menita sa transmita mai departe mesajul muzicii reggae dar si pentru a sustine miscarea reggae/dub de la noi din tara si nu numai. Tot in acelasi an incepe si o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ''Do The Reggae''.
Urmează multe alte petreceri Reggae în praşe precum : Alba Iulia, Cluj, Braşov, Rm. Vâlcea, Chişinău, Bacău, Rădăuţi,Timişoara, Bucureşti etc reuşind să ajungă în oraşe în care muzica reggae până atunci era pe cale de dispariţie.
Se declară pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle, psydub etc. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK, Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia),Gregory G Ras (Ungaria), Rea Tas (Croația), Mr Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpati, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.
A pus muzica la festivale precum Green Island, One Love, Reggae Pon Di Hills, Revolution, Ring The Alarm, Exit Festival (Serbia), Waha, MOX, Airfield, Blaj Alive, Murmur, Colibitza Bike Fest, etc.
In 2015 susţine un mic turneu în Balcani şi pune muzică în Serbia (Novi Sad, Smederevo) şi Albania (Tirana).
An de an evoluează constant punând multă pasiune și dragoste în misiunea sa : aceea de împărtăși vibrațiile pozitive și mesajul revoluționar, specific muzicii reggae.

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe