Adaugă
Publicitate

Prezentare

Renumitul pianist rus EDUARD KUNZ, declarat de catre revista BBC Music Magazine in primii zece tineri pianisti ai lumii la ora actuala, revine la Brasov cu un recital extraordinar de pian care va avea loc duminica 22 martie la Sala Patria cu incepere de la ora 18.
Eduard Kunz a cântat alături de peste 70 de orchestre importante ale lumii, dintre care: London Philharmonic Orchestra (LPO) la Royal Albert Hall, toate formațiile orchestrale ale BBC, Royal Stockholm Orchestra, Orchestre Nationale de Capitol de Toulouse, Filarmonica "George Enescu" din București, Orchestra Filarmonică din Tokio si altele. Este castigator a peste 13 concursuri internationale de pian printre care si castigatorul celei de a XVIII-a ediție a Concursului Internațional George Enescu din București. Biletele pot fi comandate on-line pe site-ul "Bilete.ro" sau le puteti gasi la caseria Salii Patria sau la librariile "st. O. Iosif" si "Humanitas".

Contact

Organizator:

Primăria Braşov

b-dul. Eroilor nr. 8

0268 416550; 0268 984


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe