Adaugă
Publicitate

Prezentare

Trupa Provincialii scrie o noua Poveste de iubire in Brasov! Dragostea, atat de diversa si imprevizibila, atat de pura sau pasionala este liantul care leaga toti oamenii. Prin urmare, Provincialii va invita sa desfaceti impreuna secretele iubirii intr-o seara de vis! Daca iubesti sau esti in cautarea dragostei, vino vineri, 18 mai, de la ora 23 in Club Tequila Bowling din Brasov la concertul Provincialii!
Simturile tale vor fi desfatate intr-un show live al unor profesionisti! Muzica trupei Provincialii condenseaza trairile si sentimentele atingand direct sufletul. Scena este decorul unei eterne idile, iar spectacolul total, cu dans si muzica live este declaratia de dragoste a artistilor pentru toti indragostitii de frumos!
Nu rata concertul Provincialii – Poveste de iubire – in Club Tequila Bowling din Brasov! Vino sa descatusezi energia povestilor eterne impreuna cu membrii trupei Provincialii! Lasa-te atins de magia muzicii si a dragostei intr-un concert memorabil! Vineri, 18 mai, de la ora 23, in Club Tequila Bowling din Brasov!


Etichete:

concert , distractie , club , Tequila Bowling , Provincialii , Poveste de iubire

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Avram Iancu nr. 32, Brasov

0720477896

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe