Adaugă
Publicitate

intre 19:00 si 21:00 Program complet

Concert & Party

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta

30 - 50 lei; pensionar 30 lei; student 30 lei; elev 30 lei

Imbunatățește Sesizează

974 0

Prezentare

Centrul Cultural Reduta organizează cel mai important eveniment folk al anului ,,Mi-e folk de toamnă...’’, în data de 5 octombrie, de la ora 19.00.

Mircea Baniciu, Ducu Bertzi and friends, Marius Bațu vă propun să vă bucurați de un concert în care se îmbină armonios mesajul și linia melodică. Invitat special la această întâlnire cu acorduri de chitară va fi cunoscutul actor Adrian Păduraru.

Din 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicului, la spectacolul în care cei mai îndrăgiți folkiști sunt așteptați cu mare drag, prețul biletului este de 30 Ron pentru pensionari.

Totodată, de reducere la acest concert de neratat, beneficiază și elevii, respectiv studenții.

Parafrazându-l pe regretatul artist și iubitor al muzicii folk Ioan Gyuri Pascu, care spunea că: ,,Muzica este vibrația iubirii pe înțelesul fiecărei inimi’’, sperăm să vă deschideți cu toții inimile să simțiți la unison, toamna, ascultând vocile puternice, versurile profunde ale artiștilor prezenți în data de 5 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

Biletele se pot achiziționa on-line pe biletebrasov.ro si la Centrul Cultural Reduta.

Pret: 50 Ron (preț întreg) / 30 Ron (elevi, studenți, pensionari).

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Brașov. Partenerii acestui concert sunt: Radio România Brașov, I Love Brașov, Magic FM, Biz Brașov, Zile și Nopți, Metropola Brașov, News Brașov, Iubim Brașovul și Eventya.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe