Adaugă
Publicitate

Prezentare

Formula Live Acoustic Duo a fost pusă în scenă de multe ori pe parcursului anului trecut, în diferite cluburi din București.
Miercuri, 4 martie, Depoul de Artă vă învită la Centrul Cultural Reduta Braşov unde începând cu ora 19 30 veţi putea absorbi o parte din energia celor doi artişti.
Este un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, care își trage sevele din backgroundul variat al celor doi artiști. Genurile abordate sunt rock, pop, jazz, gospel, Luiza și Dan având la dispoziție doar vocile și chitarele.

Biletele sunt puse în vânzare la Centrul Cultural Reduta, Carturesti şi la Depoul de Artă Urbană (prin telefon: 0722 285 996)

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat „Cerbul de Aur” în 2004, fie din cadrul numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Gyarfas Istvan, Peter Sarik, Vlaicu Golcea, Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alții), fie, recent, în urma prestației tulburătoare din spectacolul „Năpasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a învățat să cânte la chitară de unul singur și a făcut de 2 ori câte jumătate de Academie de Muzică, dar s-a plictisit de fiecare dată – mai puțin de cursul de compoziție. Acum este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formația de rock alternativ/progresiv byron pe care a înființat-o în 2006. Până atunci a activat în alte cateva formule și formații, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm și Urma.

Contact

Organizator:

Depoul de Arta Urbana

Dan Oprea - 0722285996


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe