Adaugă
Publicitate

Prezentare

Anul acesta, primavara vine cu cele mai frumoase sentimente! Loredana va sustine un show grandios in Brasov, in cadrul turneului national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din Romania.
In noiembrie anul trecut, Loredana a sustinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul Sentimente a fost asemenea unei usi deschise direct in sufletul artistei. Spectatorii au calatorit prin viata si activitatea Loredanei, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare data audienta cu un show complex, un spectacol multisenzorial.
Loredana, artista care a revolutionat arta spectacolului in Romania, va aduce o primavara de Sentimente, adaptand productia de la Sala Palatului pentru toti cei care nu au putut ajunge in Bucuresti! Cu o cariera de 30 de ani in care s-a reinventat si a inovat continuu, asa cum nu a mai facut-o vreodata un alt artist roman, Loredana este un icon al industriei muzicale.
Biletele se gasesc la Sala Patria si la Libraria "St.O.Iosif". Informatii - 0752 791 902

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala "Dracula"

Brașov, str. Ion Campineanu, nr. 28, ap. A4

0213153666


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului nr.1, Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe