Adaugă
Publicitate

de la 18:00 Program complet

Concert & Party

Patinoarul Olimpic

150 lei, 80 lei, 60 lei, 40 lei

Imbunatățește Sesizează

1353 0

Prezentare

LaLa Band, trupa fenomen a momentului, va sustine un show exceptional in Brasov! Concertul, care va avea loc sambata, 27 octombrie, la Patinoarul Olimpic din Brasov, face parte din turneul national pe care trupa il desfasoara in acesta toamna. Pana acum, zeci de mii de fani din toata tara au trait o experienta de neuitat in cadrul turneului LaLa Band. Sambata, 27 octombrie, este randul brasovenilor sa strige: LALA BAND!

Fanii LaLa Band au ocazia sa ii vada si sa ii asculte live pe idolii lor, intr-un show exceptional. Brasovenii vor putea, in sfarsit, canta impreuna cu protagonistii din “Pariu cu viata” cele mai indragite piese din serial, dar si de pe cel mai nou album al trupei, “LaLa Summer Love – LaLa Love Stories”. La randul lor, artistii sunt entuziasmati de apropiatul concert si de intalnirea cu fanii din Brasov, pe care abia asteapta sa ii cunoasca. „Sperăm să ne adunăm cât mai mulţi şi timp de două ore să creăm o atmosfera LaLa”, este dorinta tinerilor membri ai trupei LaLa Band.

In mai putin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminanta, devenind una dintre cele mai iubite trupe din tara. Frumosii protagonisti ai serialului “Pariu cu viata” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical „Pariu cu viata", urmand exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) si Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai intai ca actori in septembrie 2011, iar in cateva luni au cunoscut succesul in afara serialului, in primul lor concert live. Trupa LaLa Band a lansat pana in prezent trei albume - „LaLa Xmas Songs", „LaLaLove Songs" si „LaLa Summer Love" – care au inregistrat vanzari record si a sustinut concerte atat in capitala cat si in tara.

Fanii LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de idolii lor! VIP Package la concertul LaLa Band din Brasov constituie o experienta unica, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet in cea mai buna zona a salii de spectacol, un obiect inscriptionat LaLa Band, poster cu autografe si oportunitatea extraordinara de a-i intalni pe membrii trupei LaLa Band. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, intr-o zona exclusiva, care nu este deschisa publicului larg si vor avea sansa de a participa la sesiunea foto tinuta de artisti special pentru ei.
Biletele sunt diponibile la urmatoarele categorii de preturi: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 80 lei; Categoria a II-a – 60 lei. Pe baza carnetului, elevii si studentii beneficiaza de bilete reduse, care se pot achizitiona la pretul de 40 de lei.

Biletele se găsesc la: casa de bilete a Patinoarului Olimpic, in Libraria “St.O.Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal, in Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.


Etichete:

concert , Patinoarul Olimpic , LaLa Band

Contact

Loc de desfășurare:

str. Turnului, Brasov (in parcul Tractorul)

Urmează în Braşov 5497

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe