Adaugă
Publicitate

Prezentare

Jazz the Night Away @ Barrique Garden
Locație: Barrique Garden
în fiecare vineri, ora 19:00

Jazz-ul este hrana sufletului, a emoțiilor și a stării de bine. Atunci când este îmbinată cu vinuri alese, atmosferă caldă și intimitate, fac rețeta perfectă pentru o seară de vineri reușită.

În fiecare vineri, te așteptăm la Barrique Garden să te lași purtat de melodiile invitaților noștri speciali Alin Radu și Sorin Radu, iar de vin ne ocupăm noi. Alege din zeci de sortimente autohtone sau internaționale, atent alese pentru a se potrivi cu melancolia ritmurilor jazz.

Ești invitatul nostru într-un cadru de poveste, ascuns în spatele zidurilor fostei cetăți ale Brașovului. La noi te vei putea bucura de atmosfera bistro-urilor franțuzești, de intimitatea de care are nevoie o poveste bună, de vinuri de colecție și desigur, de muzică live.

Te așteptăm la Barrique Garden | Str. Mureșenilor nr. 3, Brașov (intrare din str. Mureșenilor sau din Piațeta Brassai) | în fiecare vineri, începând cu ora 19:00.

10 lei/contribuție artiști
Rezervări la +40752 262 140 sau pe

 

Contact

Organizator:

Barrique - magazin de vinuri

Brașov, str. George Barițiu, nr. 7

0768 191 196


Loc de desfășurare:

Brașov, str. George Barițiu, nr. 7

0768 191 196

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe