Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Patinoarul Olimpic

80-100 lei

0723531330

Imbunatățește Sesizează

1277 0

Prezentare

Concertul lui Horia Brenciu in Brasov a fost programat initial in inaugurarea Salii Sporturilor din municipiu. Din motive independente de organizatori, data si locatia concertului s-au schimbat. Sala Sporturilor, unde ar fi trebuit sa aiba loc concertul, nu va fi predata la timp autoritatilor, iar Teatrul “Sica Alexandrescu” se afla in plin proces de renovare, astfel ca asteptatul concert Horia Brenciu va avea loc la Patinoarul Olimpic din Brasov, in ziua de vineri, 19 aprilie, de la ora 20.00. Persoanele care si-au achizitionat deja bilete la spectacol sunt rugate sa se prezinte in locurile de unde le-au cumparat, pentru a li se preschimba conform diagramei noii locatii. Spectatorii vor beneficia de conditii termice optime, deoarece la data concertului nu va fi suprafata de gheata in locatie.
Horia Brenciu a inceput deja cel de-al doilea turneu national in cele mai importante orase ale tarii. In plus, artistul se pregateste intens pentru cele 4 show-uri grandioase “Fac ce-mi spune inima”, care vor avea loc la Sala Palatului pe 27, 28, 29, si 30 martie. Horia Brenciu va ajunge acasa, in Brasov, pe 19 aprilie si promite fanilor un show memorabil si un album nou-nout: “40”.

Si pentru ca multi s-au intrebat daca va fi acelasi spectacol ca anul trecut, Horia a dat si explicatiile de rigoare: “Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, "Fac ce-mi spune inima", se pastreaza, in rest, invitatii, vestimentatia, efectele, dar in special piesele din cadrul fiecarui show, se schimba in proportie de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am capatat! Ce-ar fi spectacolul fara putina emotie, nu-i asa? Sincer, abia astept sa va vad!”, a declarat artistul.

Nu rata noul show Horia Brenciu in Brasov! Vineri, 19 aprilie, ora 20.00, la Patinoarul Olimpic din Brasov. Biletele se gasesc la Libraria „Şt.O.Iosif” si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.


Etichete:

concert , Divertisment , distractie , Patinoarul Olimpic , Horia Brenciu

Contact

Loc de desfășurare:

str. Turnului, Brasov (in parcul Tractorul)

Urmează în Braşov 5433

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe