Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Acces General - Presale 55 lei

Imbunatățește Sesizează

86 0

Prezentare

E-an-na - Lansare album "Alveolar" în Sala Reduta
Locație: Centrul Cultural Reduta
sâmbătă, 1 aprilie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Sâmbătă, 1 aprilie, E-an-na lansează albumul „Alveolar” în Sala Reduta din Brașov.

“Albumul Alveolar este rodul a vreo 5 ani de muncă, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze.

Alveolar descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. În aceste mici alveole ne găsim sanctuarul și liniștea care ne îngăduie să creăm mai departe.

Albumul a fost înregistrat în diferite părți ale țării, în condiții destul de dificile cauzate de pandemie, dar cu o hotărâre neclintită de a duce lumea E-an-na la următorul capitol din poveste. Existența acestui album ar fi fost imposibilă fără susținerea fanilor prin campania noastră de crowdfunding, lucru pentru care vom fi etern recunoscători.”

---

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-AN-NA au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe