Adaugă
Publicitate

de la 22:00 Program complet

Concert & Party

Times pub

Times pub

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1511 1

Prezentare

Vineri, 5 Decembrie, Daniel Lazar va canta alaturi de trupa sa in Times Pub Brasov, intr-un nou episod al turneului indoor “Live & Loud”.

“Ne reintoarcem cu mare drag in Times Pub Brasov, acolo unde am avut de fiecare data de un public extraordinar si mai ales, foarte “prezent”. Fiecare concert din seria “Live & Loud” are energia lui dar in Brasov este ceva diferit, cumva, poate datorita locatiei, in mod sigur, si datorita oamenilor. Abia astept sa ne regasim si sa ne distram impreuna fiindca distractia este cuvantul de ordine si “parola” pentru vineri seara. :)”

Reteta pastreaza detaliile specifice conceptului “Live and Loud” cu toate ca este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo :)” in functie de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0736.73.73.73. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.bestpubintown.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Contact

Organizator:

Times pub

B-dul Eroilor nr. 17, Brasov (subsol cladirea Modarom)

0736737373


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor nr. 17, Brasov (subsol cladirea Modarom)

0736737373

Urmează în Braşov 5413

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe