Adaugă
Publicitate

Prezentare

Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg condusa de dirijorul Daniil Zaharov, sustine un concert de Craciun "Regal Vienez", in data de 24 decembrie 2011, de la ora 19, in sala de spectacole din Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Sarbatorind 10 ani de traditie pentru romani,spectacolul "Craciun Vienez",cu care Gec Artistic ne cadoriseste in fiecare decembrie,va delecta publicul si anul acesta cu un eveniment regal si unic in Romania:"REGALUL CRACIUN VIENEZ".Din cadrul orchestrei mai fac parte:acordeonistul de exceptie EVGHENI NAGRUZZA,faimoasa soprana MARINA RADDIS,impreuna cu alti 27 de instrumentisti, care vin sa ne mangaie trasaturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat "REGALUL CRACIUN VIENEZ".

Biletele se gasesc la Centrul Cultural "Reduta" si OTP Bank, vis-a-vis de magazinul Star (intrare din str. Nicolae Balcescu).


Etichete:

concert , Centrul Cultural Reduta , orchestra , Craciun , Regal Vienez , Eastern Royal Orchestra , Daniil Zaharov

Contact

Organizator:

Ifrim Viorel

0752791902


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe