Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cvintet-ul vocal ANATOLY Al Centrului Cultural "Reduta" din Brasov, va sustine, MIERCURI, 21 Decembrie 2011, ora 19, la Sala REDUTA un concert intitulat "Anatoly, poveste de Craciun!".
Invitat: muzicolog Petruta Maniut-Coroiu
Din program: Colinde si Cantece de Craciun din repertoriul romanesc si international cat si numeroase surprize muzicale, in premiera.

Accesul in sala de spectacole se face pe baza de bilet.

 Cvintetul „ANATOLY”

Cinci tineri, cinci voci de excepţie, pasiune, perseverenţă şi o mare de... sunete. Aceasta a fost combinaţia perfectă pentru ca un grup vocal aşa cum este „Anatoly” să cucerească definitiv publicul.

Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor I), Ciprian Cucu (tenor II), Ciprian Ţuţu (bariton) şi Marius Modiga (bas) cântă á capella, cântă cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice şi romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice şi lucrări contemporane. Cântă orice pentru că talentul lor acceptă provocările de tot felul şi pentru că de mai bine de un deceniu aceasta este tot ceea ce fac.

Au susţinut concerte şi recitaluri în ţară, dar şi în Grecia, Franţa, Anglia, Ţara Galilor, Italia, Republica Moldova şi au înregistrat opt CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc şi universal.
Unul dintre albume, „Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur”, a fost nominalizat în 2006 la Premiile Academiei Române. Au susţinut concerte vocal simfonice alături de orchestre importante, aşa cum au fost Orchestra Filarmonicii din Roma, Orchestra Filarmonicii din Braşov, cea a Facultăţii de Muzică din Braşov, dar şi alături de Corala „Gheorghe Dima”, tot din Braşov.

Din 2005, grupul vocal „Anatoly” este membru în „Asociaţia Română de Cânt Coral”, în Asociaţia Culturală Internaţională „A Coeur Joie”, membru de onoare în Asociaţiunea Transilvăneană „ASTRA”, iar din 2008 fiinţează în cadrul Centrului Cultural „Reduta” din Braşov.


Etichete:

concert , Centrul Cultural Reduta , Craciun , Cvintetul Anatoly

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe