Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert The Strizzers
Locație: Galeria ora0
sâmbătă, 25 martie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Brașov pentru o seară de rock urban, în care se va auzi soundtrack-ul experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.

The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care vă cheamă să explorați alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Nu ei au inventat rock-ul, desigur, dar l-au adaptat în așa fel încât cei care le ascultă muzica să simtă că piesele pe care le fredonează blocați în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii, îi ajută să realizeze că fiecare dintre ei este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, pe care îl reproiectează în continuu.

Dacă primul lor single, „See the Lights”, lansat în noiembrie 2022, îndemna la explorarea emoțiilor trăite atunci când ajungi pentru prima dată în jungla orașului, „It Makes Me Mad” evocă sentimentele de frustrare, furia, dezamăgirea și neputința resimțite atunci când deși vrei să fii un fel de erou („Some kind of hero”) pentru tine însuți sau pentru cineva drag, nu reușești, sentimente potențate de iubirea care nu a ajuns încă la mult râvnitul „final fericit”.

Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ. Sunt convinși că veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, ascultându-le piesele, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească.

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe