Adaugă
Publicitate

Prezentare

După o absență de 6 luni de pe scena brașoveană, QUANTIQ își va deschide seria de concerte din acest an pe 1 martie, în Deane’s Irish Pub Brașov, începând cu ora 20.

QUANTIQ este una dintre trupele noului val muzical românesc. S-a înființat de aproape doi ani, având o ascensiune din ce în ce mai rapidă și spectaculoasă. Au debutat oficial pe scena rockului autohton anul trecut, în luna mai în cadrul The Festival of Dreams în incinta Centrului Cultural Reduta, având concerte apoi în mai multe orașe ale țării. Una dintre cele mai importante realizări ale formației a fost câștigarea finalei Rock FM - Wanted: Demo and Live, având astfel onoarea de a deschide concertul Bon Jovi susținut în Piața Constituției în fața a 60 000 oameni. De asemenea, au participat la Festivalul Imagine România desfășurat la Sibiu, precum și la Festivalul Posada de la Câmpulung, unde au câștigat Premiul Special „In memoriam Cristian Mărgescu”. În decursul anului trecut, QUANTIQ au mai împărțit scena cu Trooper, Celest, Oniric, șamd.
Brașovenii surprind atât prin media vârstei lor, dar mai ales prin abordarea stilistică. Mai mult spus, formaţia se axează pe mai multe stiluri muzicale diferite, plecând de la un soft-rock melancolic, ajungând la progressive metal cu influențe alternative sau post-rock. Dintre artiştii consacrați care i-au inspirat pe tinerii muzicieni de-a lungul timpului, QUANTIQ menționează în special Pink Floyd și Dream Theater.

Componenţa trupei:

  • Horia - voce și chitară
  • Vlad - clape și voce
  • Bob - chitară și voce
  • Mihai - bass
  • Sergiu - tobe

Formatia se apropie de finalizarea înregistrărilor primului album ce va fi lansat în decursul acestui an. „Este o experiență interesantă, mai ales că reprezintă, practic, debutul nostru în rockul românesc”, afirmă tinerii ce își împart timpul între școală și muzică.

Așadar, sunteți invitați pe 1 martie alături de QUANTIQ în Deane’s Irish Pub, situat pe strada Republicii nr. 19, începând cu ora 20. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervări se pot face la 0268 474 542 sau 0268 416 478.
Organizatori: Deane's Irish Pub, QuantiQ


Etichete:

concert , distractie , pub , Deane's , QuantiQ

Contact

Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe