Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert Pedestrians & 4Tune Quartet
Locație: Galeria ora0
vineri, 18 noiembrie, ora 19:00

Galeria de Arta Ora0 continua seria de Concerte in Galerie cu un super show marca Pedestrians & 4Tune Quartet!

Va invitam vineri, 18 noiembrie 2022 de la orele 19.00 la o seara cu totul si cu totul speciala in care veti avea ocazia de a asculta live doua trupe indragite brasovene!

Data: 18.11.2022
Start @ 19.00
Support artisti si locatie: 30 lei

***ATENTIE***
Numarul de locuri este limitat astfel ca speram sa ajungeti la timp pentru a putea lua parte la aceasta seara speciala.

4Tune Quartet
Din dragostea pentru rock a 4 prietene şi colege de Filarmonică din Braşov, a luat fiinṭă 4Tune Quartet, o trupă de coveruri rock mai neobişnuită, fiind un cvartet clasic, care prin sonoritatea instrumentelor clasice cu corzi, caută să păstreze din sonoritatea electrizantă şi energia pieselor originale, dintr-un repertoriu ce acoperă peste 60 de ani de muzică din mai multe genuri (jazz, pop-rock, rock alternative, rock progresiv, thrash metal, heavy metal, etc.). De la concertul de debut din anul 2014, 4Tune Quartet a susṭinut numeroase concerte în cluburile de profil din ṭară, ȋn deschiderea a trei ediţii ale festivalului de film horror “Dracula Film Fest”, în festivalul “Strada dell’Arte”, în cadrul festivalurilor “Musica Barcensis” şi “Musica Coronensis”, în cadrul a trei ediţiii a “Piano Rocks” – Sibiu, în cadrul TamTam Festival, în cadrul stagiunilor recitalurilor camerale ale Filarmonicii Braşov şi multe altele. În anul 2018, împreună cu trupa braşoveană Hteththemeth (Avant – garde Metal), alături de care a filmat videoclipul piesei Light Lies, a susţinut o serie de concerte ȋn ṭară, iar în acelaşi an, 4Tune Quartet începe o colaborare cu trupa Dirty Shirt (Folk – Metal-Industrial – Hardcore), trupă alături de care a susṭinut numeroase concerte, dintre care le amintim pe cele de pe scena importantelor festivaluri rock: Metalhead Meeting şi Rockstadt Extreme Fest. Componenṭa 4Tune Quartet este: Roxana Barsan – vioara I Corina Tofănel – vioara a II-a Simona Gurău – violă Alexandra Enache – violoncel

PEDESTRIANS
Pedestrians sunt o trupă de indie rock/rock and roll din Brașov.
Trupa a lansat , anul acesta, câteva single-uri, cum ar fi „Undeva” și „Inima mea” "Alerg" făcând ușor trecerea către piese originale în limba română. Nu au ratat nici un festival din Brasov in ultimii doi ani asa ca au ajuns sa cante la TamTam Festival, Jazz and Blues Festival, Festivalul de Film si Istorii Rasnov, Vibes Community Fest, Bastion InkFest, LibFest. Baietii au ajuns si la 3 dintre editiile Festivalului Vernisaj la FAIN, jud. Mures.
Pedestrians cântă cu și despre fericire, dragoste, frici, entuziasm, ură, curaj, tristețe, prietenie și multe alte emoții.
Trupa revine in Galeria Ora 0, acolo unde in 2019 avea si concertul de debut.
Cu acest eveniment ne propunem un alt concept, unul acustic, unplugged, o reorchestrare a pieselor deja cunoscute care vor imbraca haina eleganta si usor clasica a cvartetului 4Tune Quartet. Ne vom lasa fermecati de arcusul viorii, violei si violoncelului insa vom pastra energia si mesajul pieselor originale.

Va asteptam!

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe