Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concept unic în România, Othello Trio propune o abordare proaspătă a blues-ului condimentat cu arome de folk și jazz, într-un fusion de o manieră inedită.
Surpriza vine din regăsirea unor teme clasice alături de noi și inspirate teme românești. În esență, un pian (Florentin Milcof), percuția (Dan Socheri) și basul (Sabin Țăranu) vă vor spune o poveste a muzicii fără granițe și fără etichete, acea muzică ce ne ține pe toți, dintotdeauna, împreună.

http://www.othellotrio.ro/
https://www.facebook.com/OthelloTrio/

Daca, cel putin in spatiul romanesc, blues-ul are ca vedeta ghitara, Othello Trio aduce in prim-plan pianul, prin reamintirea unor standarde de piano blues mai putin cunoscute publicului roman dar, mai ales, prin compozitii originale, pe versuri romanesti ale unor poeti consacrati ca George Tarnea sau pe versuri proprii, ale band-ului. Othello (numele de scena al lui Florentin Milcof) a cantat in lungul si in latul lumii, din Canada pana in Coreea de Sud,cu oprire in Germania, Tunisia sau Elvetia.
In Romania a orchestrat, compus si interpretat pentru 12 albume ale unor artisti ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirica, Directia 5, a cantat alaturi de Paula Seling, AG Weinberger, Laurentiu Cazan, Stefan Banica jr si altii. A fost distins cu premiul pentru cea mai buna orchestratie - Iris Athenaeu în cadrul Galei Industriei Muzicale Romanesti.

▬▬▬▬▬▬ ARTISTI ▬▬▬▬▬▬
Othello Trio:
Florentin Milcof - pian
Dan Socheri - percutie
Sabin Țăranu - bas

Detalii si rezervari: 0734010203
Pret bilet: 25 lei in avans / 30 in ziua evenimentului

Contact

Organizator:

Deane's Irish Pub

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478


Contactează realizatorul articolului

Stefan Glevesanu

0725432203

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe