Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Concert & Party

Acces General 42,14 lei

Imbunatățește Sesizează

342 0

Prezentare

Concert MOTORACT (Motorhead Tribute)
Locație: Rockstadt, Brașov
joi, 15 decembrie, ora 19:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Sub motto-ul "We are the road crew", formatia Motoract (Motorhead Tribute) va incepe seria de concerte in aceasta toamna. Joi, 15 decembrie de la ora 20.00, va asteptam la Rockstadt in Brasov sa cantam impreuna cele mai cunoscute si indragite piese Motorhead!

Initiat de George Costinescu, grupul Motoract este un tribut unic in Romania adus legendarei trupe Motorhead. Playlist-ul, modul in care trupa interpreteaza piesele si, nu in ultimul rand, vocea atat de apropiata de original a lui George Costinescu au starnit reactii extraordinare in randul publicului. Inarmati cu aprecierile primite din partea fanilor Motorhead trupa merge inainte.

Motoract este:
George Costinescu - voce/bas
Daniel Ionita - chitara/voce
Madalin Muntean - tobe/voce

INFO
Persoanelor cu vârsta mai mică de 12 ani nu le este permis accesul la acest eveniment.
Minorii cu vârsta între 12 ani impliniți și 16 ani neîmpliniți au acces la spectacol doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal și în baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți au acces neînsoțiți la spectacol în baza biletului valid.
Organizatorii și reprezentații clubului pot solicita un document de identitate pentru a verifica vârsta persoanelor care doresc să participe la eveniment.
Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe