Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert Misery si Perception
Locație: Galeria ora0
vineri, 24 martie, ora 19:00

Galeria de Arta Ora0 continua seria de Concerte in Galerie cu trupa Misery (BV)! In deschidere vor canta cei de la Perception (BV).
Data: 24.03.2023
Ora: 19.00
Support: 30 lei

PERCEPTION (Alternative Rock/Metal)
Perception este o trupa de Alternative Rock/Metal formata acum 3 ani. De-a lungul timpului am trecut prin mai multe schimbări și am ajuns in formația pe care o vedeți astăzi pe scene: Teo voce, Alex chitara solo, Horia chitara ritmica, Andrei chitara bass si Victor tobe.
MYSERY (Progressive Metal/Metalcore)
Povestea trupei Mysery incepe inca din anul 2017, cu trei baieti care s-au cunoscut accidental si care aveau un interes comun: Muzica. Fara un nume si directie, plecand de la cover-uri de la trupe precum Megadeth, Coheed And Cambria si Kreator, au ajuns sa-si gaseasca vocea avand ca sursa principala de inspiratie formatia romaneasca Goodbye To Gravity, urmand ca in toamna anului 2018 sa-si creeze sunetul lor propriu, compunand prima lor piesa: “Nameless”. Fiind influentati de alte trupe precum Trivium, Opeth, si In Flames, sunetul trupei Mysery este descris ca fiind unul energic, dur pe alocuri, plin de riff-uri si solo-uri melodice si complexe. Dupa o perioada lunga de pauza, determinati sa isi faca auzita vocea trupa Mysery revine in forta, pregatiti sa asalteze scena metalului romanesc. In componenta actuala ii regasim pe cei trei tineri care au pornit pe drumul acesta de le bun inceput: Remus Hoisan la chitara ritm si voce principala, Alexandru Farcas la chitara solo si backing vocals , Suciu Andrei la bass si Andrei Popa la tobe- cel mai nou venit membru in trupa si de asemenea coloanala vertebrala a sunetului Mysery.

Va asteptam!

 

Contact

Organizator:

Galeria ora0

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064


Loc de desfășurare:

Strada De Mijloc 133, Brașov 500064

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe