Adaugă
Publicitate

Prezentare

Unul dintre cei mai nonconformisti artisti romani, Mihai Margineanu, vine la Brasov intr-un mega concert live duminica 19 decembrie 2010, incepand cu ora 18, la "Oraselul copiiilor si Targul de Craciun de la Chilipir".

In deschidere, program de colinde, coruri de copii si mici artisti de la scoli si licee din Brasov foarte talentati. Artistul ne promite sa cante toate piesele pe care le iubesc ascultatorii sai precum "Ma iubeste femeile!", "Paraschivo", "Jelem, jelem" si multe altele alaturi de band-ul sau.

Multe alte atractii va asteapta la "Oraselul copiiilor", Trenuletul Thomas isi incepe cursele din acest weekend, tot acum pentru ca vremea de afara ne permite, vom deschide derdelusul si va asteptam cu cel mai mare Luna Parc din Brasov (masinute busitoare, roata gigant, trenulet pentru micuti, montagne russe).

Comerciantii nostri va vor imbia cu vin fiert, produse traditionale numai bune de pus pe masa de Craciun precum, branzeturi, carnati, toba, caltabos, dar si cu Kurtos, vata de zahar, porumb fiert si copt, ceai si turat dulce. In targ puteti savura produse la gratar, sarmale, supe si ciorba de burta. Tot aici, puteti gasi ornamente de calitate pentru locuinta Dvs. si pentru brad, cadouri pentru copii de la casuta cu clownii care fac figurine din baloane. Mos Craciun ii asteapta pe cei mici in fiecare zi intre orele 17-19 pentru a-i aduce scrisori in urna postata la baza bradului. 3 scrisori se vor extrage in data de 23 dec la ora 18:00 si acei copii vor fi premiati. Pentru cei mici de la gradinite si clasele 1-4 am pregatit un program special.

  • oraselul-copiiilor-si-targul-de-craciun-de-la-chilipir-brasov-2010
  • oraselul-copiiilor-si-targul-de-craciun-de-la-chilipir-brasov-2010-2


Etichete:

concert , copii , targ , piata , Piata Chilipir , Craciun , sarbatoare

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Mihai Viteazul nr. 1-3 (in spatele Aulei Universitatii Transilvania)

Urmează în Braşov 5542

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe