Adaugă
Publicitate

de la 19:30 Program complet

Concert & Party

Acces General 42,14 lei

Imbunatățește Sesizează

182 0

Prezentare

Concert Methadone Skies & Black Water
Locație: Rockstadt Brasov
joi, 18 mai, ora 19:30

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Methadone Skies este o formație independentă de rock psihedelic din Timișoara. Activă din 2009, trupa a lansat în total 5 albume pană în momentul de față. Fiecare dintre acestea impărtășește propria sa direcție muzicală, cel mai des explorând teritorii sonice aparținând de stoner rock, post-rock, doom metal și/sau rock progresiv. Nu și-au impus niciodată limite, astfel încât fiecare material a devenit suma diferitelor influențe muzicale și a constantelor explorații sonice.

Black Water este un proiect aparut in 2017. Starnit de dorinta a trei artisti sa schimbe putin placa si sa-si largeasca si mai mult orizonturile, s-a iscat o muzica ce atinge o zona mai putin explorata la noi. Intorsi la pasiuni mai vechi sau mai noi, muzica Black Water este o combinatie atractiva de Synthpop, Electro Gaze si Post- Rock. Trecand prin diverse schimbari de componenta, trupa are la activ doua materiale discografice, un EP, “Heartbeats”(2018) si un LP, “Oceans of Scars”(2021), ambele fiind bine primite atat de presa cat si de public.
In 2022 proiectului se alatura Anca Otescu (FusionCore) si in aceasta formula apare single-ul “Cassandra”, beneficiind si de un videoclip. Trupa lucreaza momentan la un nou material discografic preconizat sa apara in 2023.

Anca Otescu - vocals
Teodor Ardeleanu - guitars
Marius Muntean - keyboards, electronics

Info

12+

Accesul minorilor de peste 12 ani este posibil cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un tutore legal.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe