Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Acces General 105,95 lei

Imbunatățește Sesizează

300 0

Prezentare

Concert IRIS (Cristi Minculescu, Valter & Boro)
Locație: Deane`s Irish Pub & Grill
joi, 15 decembrie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Deane’s te invita joi, 15 Decembrie, ora 20:00, la un concert extraordinar al trupei IRIS (Cristi Minculescu, Valter & Boro)!

Când spui Iris Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

Cristi Minculescu, Valter și Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” să existe, iar atunci când urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații de fani.

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe