Adaugă
Publicitate

Prezentare

FusionCore vor concerta impreuna cu Quantic si trupa Syringe Factory la Rockstadt, vineri, 12 aprilie, de la ora 20:30

FusionCore poate fi definită ca o trupa de Nu-jazz, care reuneşte mai multe genuri muzicale de la jazz la funk, bossa nova, rock progresiv sau chiar metal.
Formația a participat la diverse festivaluri (Student Fest / Coke Live / Stufstock / Peninsula / Rock Out Loud / Watumi) și concerte, în același castiga in 2008 si trofeul la concursul national "Manyfest Yourself" organizat de revista Sunete.
În 2012, Fusioncore inregistreaza primul album "Permanent Voyage" in studiourile TomTom Studios din Budapesta urmand un turneu de promovare în marile orașe din țară in toamna aceluiasi an (Bucuresti,Brasov,Arad,Oradea,Alba-Iulia,Deva,Cluj-Napoca).
La sfarsitul anului 2012 albumul Permanent Voyage a fost desemnat de catre cititorii site-ului Metalhead.ro "Best Romanian Alternative Album 2012 ".
Nominalizat la "Best Romanian Rock Album 2012" de catre revista Maximum Rock.
Muzici si Faze declarand despre album " Album extrem de reusit din punct de vedere vocal si instrumental. Idei muzicale surprinzator de bune. Asteptam cu interes materiale(le viitoare) "

QuantiQ s-a nascut in urma cu aproape 3 ani, la initiativa lui Horia (voce si chitara), Vlad(clape si voce) si Sergiu (tobe). Apoi, dupa o perioada de cautari, componenta a fost definitivata in momentul sosirii in trupa a lui Mihai (bass) si a lui Robert (chitara si voce). Inspirati de trupe precum Dream Theater si Pink Floyd, tinerii muzicieni brasoveni au reusit in scurt timp sa-si definitiveze un stil propriu. Primi pasi concertistici i-au facut in cadrul unui alt eveniment marca Next Dream Event - The Festival Of Dreams (unde au cantat alaturi de Oniric si Laonlyness). Au urmat apoi o multitudine de evenimente, unele mai importante ca altele, fie ca au fost festivaluri (Posada, Ost Fest, Ghost), concursuri sau simple recitaluri alaturi de artisti autohtoni sau internationali. QuantiQ se poate mandri pe buna dreptate de impartirea scenei cu nume ca Bon Jovi sau T-Rex.

Syringe Factory este o trupa de rock alternativ din Brasov cu influente punk, funk si metal.Trupa s-a format in septembrie 2012 si pana acuma a sustinut mici concerte pe scena locala.Numele trupei vine de la prima sala de repetitii, incadrata intr-o fosta fabrica de seringi din Brasov.Trupa este alcatuita din Alexandru Ghiviriga aka Ghivi- voce, Ichim Vlad-chitara, Velicu Radu-bas si Rentea Andrei-tobe.


Etichete:

concert , club , Rockstadt , QuantiQ , FusionCore

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov 5600

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe