Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Rockstadt Brasov

60, 70, 80 Lei. Vezi detalii mai jos.

0737530666

Imbunatățește Sesizează

1044 0

Prezentare

Finlandezii de la Finntroll vor poposi pentru prima data in Brasov, Sambata 14 Septembrie 2013, in cadrul unui eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai nou album de studio al trupei "Blodsvept".

Albumul cu numarul sase al finlandezilor intitulat "Blodsvept" a fost lansat de casa de discuri Century Media in martie 2013 albumul primind nenumarate cuvinte de lauda din partea presei de specialitate. Printre altii, tabloidul The Sun, spune ca "daca Mordor ar avea un club de comedie, Finntroll ar fi cu siguranta trupa casei!"

Finntroll vor avea ca invitati o alta formatie de calibru - Tỳr din Insulele Feroe o formatie bine cunoscuta publicului roman si Skálmöld din Islanda o formatie ce face parte din noul val de viking/folk metal.
Turneul poarta numele "The Trolls Are Comming", cele 3 trupe strabatand continentul european pe o distanta de aproximativ 1 luna si jumatate, urmand ca pe 14 Septembrie sa porneasca o batalie fonica in Clubul Rockstadt din Brasov.

Biltele la acest eveniment costa intre 60 si 80 de lei se vor gasi dupa cum urmeaza:

  • 60 lei in perioada 27 Mai - 23 Iunie
  • 70 lei in perioada 24 Iunie - 31 August
  • 80 lei in perioada 1 Septembrie - 14 Septembrie

Biletele se pot achizitiona prin intermediul www.biletoo.ro sau direct de la barul clubului Rockstadt.
Pentru detalii privind reteaua magazinelor din tara de unde puteti achizitiona bilete la eveniment accesati urmatorul link: http://www.biletoo.ro/retea.php

"The Trolls Are Comming" cu Finntroll, Týr si Skálmöld este organizat de Bangyourbrain si Rockstadt.


Etichete:

concert , Rockstadt , Bangyourbrain

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov 5424

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe