Adaugă
Publicitate

de la 21:30 Program complet

Concert & Party

Acces General Presale - 52,68 lei; Acces General - Day of the show - 73,75 lei

Imbunatățește Sesizează

479 0

Prezentare

Concert Deliric • Doc • Vlad Dobrescu • Dj Nasa / 18 noiembrie @ Kruhnen Musik Halle
Locație: Kruhnen Musik Halle
vineri, 18 noiembrie, ora 21:30

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Eveniment 18+
Influenceri înainte să fie la modă: ce înseamnă CTC pentru generaţia celor din anii 2000 încoace? Răspunsul îl puteți afla chiar din energia unui show marca Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa.

Cu rădăcini în underground-ul autohton, artiștii au evoluat natural și publicul s-a dezvoltat odată cu ei. De la concerte cu Orchestră Simfonică, la freestyle-ul lui DOC de la Urbanist, MIC Check-ul lui Dobrescu sau albumul lui Deliric X Silent Strike, băieții încă mai au multe de spus în peisajul muzical.
Deliric: „Tu te plîngi de PORC că-ţi vinde-un tricou / Şi te iei de Doc că-şi ia banii pe show / [...] / Lupţi cu aproapele tău în loc să lupţi cu maşinăria şi cu sistemul său”.

Hip-hop-ul românesc a supravieţuit prin dexteritatea lingvistică și critica socială de bun-simţ oferită de puține trupe foarte bune.
Cei 4 artiști sunt, înainte de toate, consumatori avizi de muzică care țin la esenţele genului rap fără să fie excesivi, nu-şi trădează sinceritatea, rămân accesibili, dau senzaţia că lucrurile pot intra în normalitate, că se pot priza ritmuri hip-hop fără teamă de societate, fără teama de a nu fi înţeleși.

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe