Adaugă
Publicitate

Prezentare

Evenimentul cel mai important al muzicii de jazz si world.

Vă invităm să descoperiți talentul de excepție al muzicienilor din trupa RoManouche. De la jazz standard și etno jazz, până la jazz manouche și world music, cei 6 instrumentiști valoroși vă vor ține într-o atmosferă electrizantă mai bine de o oră.
RoManouche este un mixt internațional și etnic. Compozitorul și interpretul Nicolas Simion, la clarinet, caval și taragot, Giani Lincan, un maestru al țambalului, irezistibilul violonist Costel Nițescu, bulgarul Martin Lubenov, un acordeonist fascinant, norvegianul Ola Rokkones, un saxofonist îndrăgostit de muzică românească, basistul Răzvan Cojanu, un adevărat stâlp ritmic și armonic al trupei. Cu toții contopiți într-o singură respirație – RoManouche.

Concertele trupei RoManouche fac parte din proiectul cultural "Another face of the Roma Culture", proiect ce urmărește să contribuie în mod direct la tolerantă față de minoritățile defavorizate prin promovarea combaterii discursului instigator la ură și a rasismului într-o manieră eficientă: prezentarea aspectelor pozitive ale culturii minorității rome în față unui public larg, atât intern, pe teritoriul României, cât și pe meleaguri străine, în Norvegia în cadrul unor manifestări culturale având ca invitați și muzicieni romi de excepție.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Evenimente similare 1048

Urmează în Braşov 5900

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe