Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Hotel Gott

Hotel Gott

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1046 0

Prezentare

Vineri, 9 decembrie, de la ora 20, in Gott Pub din Brasov, Petra Acker, Jimmy Adalbert Cserkesz si Berti Barbera vor sustine un concert de jazz live.

Cele mai frumoase si mai durabile reusite muzicale se realizeaza atunci cand cei care se aseamana se aduna. Iata cum trei oameni cu personalitati diferite, personaje insolite in peisajul muzical, se aduna si impart bucuria de a face muzica, intr-o maniera intima si rafinata, la un nivel muzical ridicat.

Petra Acker isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboara pana la contra-alto, imprimand o stare intensa interpretarii, Jimmy Adalbert Cserkesz transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, imbogatind fiecare piesa cu improvizatii si substitutii armonice inspirate, iar Berti Barbera completeaza surprinzatoarea formula de trio cu un puls ritmic colorat de diversitatea de instrumente si de orice sursa de sunet.
Inventivitatea, stilul personal, repertoriul ales, starea imprimata si nivelul muzical ne trimit catre una dintre cele mai proaspete si mai atractive formule de concert ale momentului, in sensul in care publicul sa primeasca ceva ce poate inca nu a mai primit, din toate punctele de vedere. Lista de piese este abordata in spiritul multicultural care caracterizeaza acest trio, intr-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, indian sau bossa. Cuvantul cheie sta in diversitatea de stil care intotdeuna duce la o expresie elevata, in premanenta schimbare.
Totul pare o joaca in care publicul este atras subtil si nonformal. Trei artisti diferiti reusesc sa creeze o unitate sonora relaxanta si placut surprinzatoare, oferind un concert dupa care pleci mai bogat, mai linistit si cu zambetul pe buze.

Contact

Organizator:

Hotel Gott

Str. Johann Gott, Nr.2, Brasov (langa Centrul Cultural Reduta)

0268 472 203


Loc de desfășurare:

Str. Johann Gott, Nr.2, Brasov
(langa Centrul Cultural Reduta)

0268 472 203

Urmează în Braşov 5440

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe