Adaugă
Publicitate

recomandat

de la 18:00 Program complet

Concert & Party

Complexul sportiv Olimpia

Centrul Cultural German , Alianţa Franceză

Intrarea este liberă

0268473104; 0368412179

Imbunatățește Sesizează

2661 0

Prezentare

Centrul Cultural German Brașov, în parteneriat cu Alianța Franceză, are plăcerea să vă invite, în data de 27 septembrie, de la ora 18, in Restaurantul Olimpia (intrarea pe lânga Bastionul Ţesătorilor). cu prilejul Zilei Europene a Limbilor, la concertul de jazz cu Nicolas Simion Group, feat. Sorin Romanescu, Ralf Gessler și Sebastien Boisseau.

Cei 800 de milioane de europeni din cele 47 de state membre ale Consiliului Europei sunt încurajaţi să înveţe mai multe limbi, la orice varstă, atât la şcoală cât şi înafara ei. Convins că diversitatea lingvistică este o cale spre o mai bună comunicare interculturală şi unul din elementele cheie ale bogatului patrimoniu cultural ale continentului, Consiliul Europei susţine plurilingvismul în intreaga Europă.

Europa posedă o adevarată comoară lingvistică : există 200 de limbi europene, fără a ţine cont de limbile vorbite de cetăţenii originari de pe alte continente. Această resursă importantă trebuie să fie recunoscută, utilizată şi păstrată.

N-au existat niciodată atâtea ocazii de a lucra sau studia într-o altă ţară europeană, dar lipsa cunoştinţelor lingvistice împiedică un mare număr de persoane să acceadă la aceste oportunităţi.

A învăţa limbile altor popoare ne permite să ne înţelegem mai bine unii cu ceilalţi şi să ne depăşim diferenţele culturale.


Etichete:

concert , cultura , muzica , Centrul Cultural German , Alianta Franceza , Jazz , Bastionul Tesatorilor , Complexul Sportiv Olimpia , ziua europeana a limbilor

Contact

Organizatori:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Alianţa Franceză

Brasov, B-dul Eroilor, nr. 33

0368412179


Loc de desfășurare:

strada Constantin Lacea, Brasov

0268474014

Urmează în Braşov 6301

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe