Adaugă
Publicitate

Prezentare

CONCERT DE JAZZ

cu Erwin Ditzner, Jo Bartmes și Matthias Dörsam/Germania

1.04.2015, ora 19

Bistro de l`Arte (Piața Enescu 11 Bis), Brașov

Intrarea se face doar pe bază de REZERVARE la numerele de telefon: 0371 422 989 sau 0720 535 566.

Erwin Ditzner - percuție

Jo Bartmes - orgă

Matthias Dörsam - saxofon/clarinet


Matthias Dörsam, virtuosul suflător, Jo Bartmes, vrăjitorul orgii electronice și Erwin Ditzner, maestrul groove-ului, se întâlnesc adesea cu plăcere, cu ocazia unei aventuri indie-jazz pe cât de scânteietoare pe atât de balansante. Ei se dedică la începutul acestui an, pentru cele două concerte din Brasov și Iași,improvizațieiinspirate de diverși clasici ai jazz-ului, câtși propriilor lor compoziții, care au rezultat din alte proiecte.

Cei trei excelenți muzicieni cultivă propriul stil muzical, care este poate tot atât de vechi precum jazz-ul și tot atat de nou precum stilul pe care l-au descoperit de curând. Muzica electronică produsă analog ne face să uităm unde exista o graniță. Un groove care nu se măsoară cu metronomul se catapultează în cântece, care întârzie în urechi, o vreme, până când observi că ar fi trebuit să fie faimoase în lumea întreagă sau dimpotrivă, neascultate până acum. Momentul acela este ACUM, când se dansează și se trăiește.Contact

Organizator:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Enescu 11bis

0722 219980

Urmează în Braşov 5541

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe