Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Amuradia și Asociația Sănătate pentru Comunitate marchează ziua de luptă împotriva cancerului prin organizarea concertului caritabil „Zâmbet de copil", ediția a V-a Brașov în data de 16 ferbuarie 2017, ora 17.00 la Centrul Cultural Reduta. Fondurile donate vor fi folosite pentru achiziționarea unui fibroscop.

Acest instrument va permite examinarea nazo-faringo-laringiană a copiilor suspecți de cancer sau alte afecțiuni apărute în zona ORL. Examinarea realizată cu ajutorul fibroscopului ORL este o procedură rapidă şi modernă de diagnostic prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului şi gâtului. Cel mai important este faptul că fibroscopia ORL nu doare, este rapidă şi nu necesita anestezie. Datorită dimensiunilor reduse ale instrumentului este util şi pentru examinarea modernă a pacienţilor oncologici adulţi, care pot prezenta dificultăţi anatomice care fac uneori imposibilă o examinare completă şi precisă.

Dr. specialist ORL Ionela Geneș a subliniat importanța acestui aparat, care i-ar ușura enorm diagnosticarea afecținilor ORL în rândul copiilor, în special a formațiunilor tumorale. Costul fibroscopului se ridică la aproximativ 9.000 de euro și va fi donat Spitalului Clinic de Copiii Brașov.

Evenimentul organizat în data de 16 februarie reprezintă o nouă etapă a strategiei Asociației AMURADIA. Povestea noastră a început acum 5 ani pe fondul unei experiențe personale a fondatoarei care și-a dorit enorm să ajute persoanele bolnave de cancer. Prima ediție a spectacolului „Zâmbet de copil", a reprezentat începutul unei frumoase călătorii pe care o continuăm și acum.

Experiența celor 5 ani de activitate, concretizată în suport, consiliere și sprijin financiar adresate cazurilor individuale, ne-a motivat să accedem la capitolul următor. Împreună cu partenerii noștri am decis să ne adresăm problemelor existente la nivelul comunității. ranziția normală de la proiecte la programe a fost posibilă datorită parteneriatelor strategice încheiate în ultimul an. (Ramona Timofte - Asociația Amuradia)

Contact

Organizator:

Asociatia Amuradia

Braşov, str. Liviu Cornel Babeş nr.1, bl.5, sc.B, ap.24

07290333111


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6300

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe