Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociația DICTA în colaborare cu Times Pub Braşov vă invită la un concert caritabil în data de 24 octombrie 2014, ora 17:00. Scopul evenimentului este colectarea de fonduri pentru Centrul de Terapii pentru copii cu dizabilități pe care asociația îl administrează.
Asociația Dicta are ca scop ajutorarea prin terapii specifice a copiilor cu dizabilități, începand cu vârsta de 2 ani, în vederea integrării acestora în mediul social. În același timp, centrul oferă consiliere famililor acestor copii, sprijin și indrumare, pentru a trece mai ușor peste aceste dificultăți.
Intrarea la eveniment nostru caritabil este de 15 lei, suma care contribuie la procurarea de materiale necesare pentru desfășurarea activității psiho-sociale din cadrul Asociației DICTA și la sprijinirea copiilor cu diferite dizabilități. 
Artiștii care vor susține recitaluri live în cadrul evenimentului nostru caritabil sunt: 

Nicole Cherry
Trupa Fresh
Melvin Harold
Andrei Coman
Daniela Dumitru
Simona Hergheligiu
Oana Hristov
Marius Moldoveanu
Dan State
Trabi
Dalma Kovacs
Cabaret Rising Sun

Sponsori și parteneri oficiali: Zile și Nopți, Carrefour România, Florăria FloraDesign, Cofetăria Brava și Tasty Cups Brașov.

Va asteptam cu drag! :)

Contact

Organizator:

Asociatia DICTA

Brașov, str. Buzesti, nr. 13

0737819362


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor nr. 17, Brasov (subsol cladirea Modarom)

0736737373

Urmează în Braşov 5433

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe