Adaugă
Publicitate

Prezentare

CONCERT BLUES & ROCK IN AER LIBER LA BAILE BALVANYOS

Pe 26 iulie 2015 anturajul Hotelului din Balvanyos se va transforma intr-o "gradina muzicala" , cu o oferta diversa de concerte de blues –rock.

Grand Hotel Balvanyos din Baile Balvanyos invită iubitorii de muzică jazz,blues & rock la prima reprezentaţie din seria concertelor din această vară.. Concertul va avea loc pe 26 iulie cu începere de la ora 20:30 în spatiul din spatele Hotelului destinat evenimentelor si manifestarilor cultural artistice.
Organizatorii concertului invită publicul la iarbă verde să asculte un concert în aer liber prezentat de trupa brasoveana Fernet Blues Company si formatia de rock Eli Band din Tg Secuiesc.

Repertoriul va include lucrări clasice, dar şi interpretări ale unor melodii cunoscute semnate de Eric Clapton, Rolling Stones, JJ Cale, Ray Charles, JJ Milteau, BB King, Cream, Free, Beatles, etc
Evenimentul este parte a proiectului de vară ce vizeaza restaurarea izvoarelor si bailor din Balvanyos, organizat pentru al XV. an consecutiv.

In cadrul acestuia vor fi organizate o serie de evenimente interesante. la care accesul este gratuit

Contact

Organizator:

Asociaţia Culturală Apáczai Csere János

Brașov, str. Moldovei, nr. 2

268421244


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Moldovei, nr. 2

268421244

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe