Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Acces General 36,88 lei

Imbunatățește Sesizează

274 0

Prezentare

Concert aniversar - Timpuri Noi - Copilu' a făcut 30 de ani
Locație: Rockstadt Brașov
vineri, 18 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Accesul minorilor de peste 12 ani este posibil cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un tutore legal. Copilu' a crescut. Are 30 de ani. I-am făcut vinil, casetă, poster și tricouri.
Pe 18 noiembrie îi facem și petrecere cu formație vocal-instrumentală!

Luați-vă burta, chelia, copiii, prietenii din adolescența de atunci sau colegii de școală de acum și veniți la concertul nostru!
La concert vor fi pachetele aniversare și tricourile din dotare.

Vă așteptăm!

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe