Adaugă
Publicitate

de la 20:00 Program complet

Concert & Party

Acces General 42,14 lei

Imbunatățește Sesizează

340 0

Prezentare

Concert Ana Coman - Lansare album „Pretext”
Locație: Rockstadt Brașov
joi, 9 martie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

Ana Coman vine cu noul album la Rockstadt. Un pretext e o cale prin care din doi străini putem face suflete pereche. Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar. Orele se scurg altfel în fața lui, iar aburii alcoolului nu încețoșează mintea, ci mai degrabă ne ademenesc să avem o fărâmă de nesăbuință de care cu toții avem nevoie uneori. Un pahar de vin e un pretext să ne apropiem. E un început, iar noi tânjim după începuturi. Un pretext e o cale prin care putem crea un „pentru totdeauna”, sau cel puțin o amintire atat de vie, încât ea să supraviețuiască pentru eternitate într-un cântec.

Info
12+
Accesul minorilor de peste 12 ani este posibil cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un tutore legal.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe