Adaugă
Publicitate

de la 11:00 Program complet

Concert & Party

Castelul Bran

Castelul Bran

Accesul se va face in baza biletului de intrare

0268.237.700

Imbunatățește Sesizează

1204 0

Prezentare

Eveniment de excepţie la Castelul Bran: Southern Chorale, ansamblul coral principal al Universităţii Mississippi de Sud, va încânta publicul vizitator în 18 mai, la ora 11:00. Evenimentul va avea loc în curtea interioară. Corul va prezenta un repertoriu interesant intitulat “American A Cappella” interpretând melodiile unor compozitori Americani precum Bernstein, Barber, Lauridsen şi Thompson, dar şi muzică folk, cântece religioase populare din sudul SUA şi melodii pop americane.

Turneele de concerte reprezintă o moştenire istorică pentru corurile din America. Marile colegii Luterane din statele nordice ale zonei central-nordice şi corurile profesioniste cum ar fi Fred Waring și Norman Luboff, au avut turnee în întreaga regiune şi în întreaga lume. Întrucât corul Southern Miss participă în cadrul aceleiaşi tradiţii, coriştii noştri vor aduce cântecul lor de ansamblu şi abilitățile lor de prezentare artistică la un nivel superior, care este aşteptat de la artiştii care participă la turnee. Între timp, aceşti studenţi vor învăţa multe de la muzicienii, de la publicul şi de la oamenii din România cu care vor interacţiona.

The Southern Chorale este ansamblul coral principal al Universităţii Mississippi de Sud. Grupul a participat la numeroase întâlniri ale ACDA și MENC, inclusiv la convenţii naționale în Chicago şi Los Angeles, cât şi la Divizia sudică a ACDA din Memphis. Printre iniţiativele recente se numără înregistrarea unui proiect muzical al compozitorului din Mississippi, James Mulholland şi o interpretare a Liturghiei în B Minor de JS Bach. În ultimul deceniu grupul a avut turnee în Anglia, Franţa, Mexic și Jamaica. În 2005 Manhattan Concert Productions a găzduit la Carnegie Hall Corul pentru un concert de binefacere pentru victimele Uraganului Katrina. Grupul a fost invitat să concerteze cu Filarmonica Transilvania la Cluj, România, în luna mai 2013.


Etichete:

concert , cultura , Castelul Bran

Contact

Organizator:

Castelul Bran

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701


Loc de desfășurare:

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701

Urmează în Braşov 5546

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe