Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Concert & Party

35 lei

Imbunatățește Sesizează

205 0

Prezentare

Concert Alexu and The Voices Inside
Locație: Centrul Cultural Reduta
joi, 19 ianuarie, ora 19:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

După lansarea sold-out din 2020 a albumului “The Struggle of Living Pure at Heart”, Alexu and The Voices Inside revine la Brașov cu un material nou, primul în limba română, conceput în formula de trupă. Concertul de lansare a albumului va avea loc pe 19 ianuarie 2023 la Centrul Cultural Reduta din Brașov (Str. Apollonia Hirscher, nr. 8), începând cu ora 19:00, iar biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro.

Noul material ”Gânduri fără frică” își propune să deschidă discuția despre cum ar trebui să ne ascultăm mai des VOCEA interioară, mai ales în această perioadă - începutul fiecărui an marchează momente de analiză pentru cel tocmai încheiat, dar și momente de stabilire a noilor obiective. De cele mai multe ori aceste obiective sunt greu de realizat, vin la pachet cu foarte multe aplicații ajutătoare, liste, tehnici, analize și introspecții, iar la final aduc un stres și mai mare când vine vorba de punerea lor în practică.

Tocmai de aceea, în ”Gânduri fără frică”, mesajul care răsună este de a fi mai blânzi cu noi, mai sinceri, mai aproape de cine suntem noi cu adevărat. Obiectivul este de a fi cea mai bună versiune a noastră și de a ne da voie sa fim autentici.

În deschiderea concertului vor cânta invitați speciali, oameni dragi care susțin și duc mai departe mesajul de încurajare pentru toți cei care, măcar o dată, au simțit că nu fac și nu sunt ce și cât trebuie. Andra Andriucă și Paul Tihan sunt doi artiști ce cântă și își compun propriile versuri. Sunt două proiecte ce se întâlnesc uneori pe scenă și în cântec, pentru a duce mai departe povești și trăiri prin care trecem cu toții și la care merită să ne conectăm puțin mai mult. De această dată îi veți putea asculta într-o variantă acustică alături de Bogdan Onofrei la vioară.

Program:
- 19:00 - Open doors
- 19:30 - Concert invitați speciali: Andra Andriucă & Paul Tihan
- 20:15 - Concert Alexu and The Voices Inside

Parteneri media
Zile și Nopți, CriticEyez, Munteanu

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe