Adaugă
Publicitate

Prezentare

Bangyourbrain va invita sa participati la primul eveniment metalic din vara lui 2013 din Brasov, concertul Nargaroth (DE), Indian Fall (RO), Sincarnate (RO), Decease (RO).

NARGAROTH - este o trupa de referinta pentru scena black metal din Germania, cu peste 17 ani de activitate in zona underground. Discografia Nargaroth cuprinde 16 albume, cele mai importante fiind: Black Metal Ist Krieg (2001), Celiebte Des Regens (2003), Semper Fidelis (2007) si Spectral Visions Of Mental Warfare (2011). Ultimul album Nargaroth, Black Metal manda Hijos de Puta (2012), este un tribut dedicat formatiilor de black metal din America Latina, trupa planuind un material similar dedicat scenei poloneze.
Nargaroth se afla la prima aparitie pe scena unui club din Romania.
http://www.nargaroth.de/page_eng.html

INDIAN FALL - este un nume cunoscut in metalul extrem romanesc, grupul brasovean avand la activ 2 albume, 2 ep-uri si concerte alaturi de trupe ca Moonspell, Negura Bunget, Shining.
Trupa propune spre ascultare un black metal cu elemente de death metal agresiv sau pasaje progressive, tehnice si chiar elemente avangardiste.

SINCARNATE - este una dintre trupele care si-a castigat locul meritat in cadrul scenei autohtone, cu o activitate de peste 7 ani, timp in care au lansat doua materiale oficiale un miniCD On the Procrustean Bed si primul album full-length, As I Go Under. Trupa a concertat intens in Romania, precum si in cluburi sau la festivaluri metal din Germania, Slovenia, Polonia, Bulgaria sau Republica Moldova.

DECEASE - este o trupa de death/thrash metal din Cluj Napoca. Trioul clujean propune un fast & powerful thrash metal asa cum ne-au obisnuit trupele din anii 80 - 90 dar fara a se limita la acea perioada, soundul lor fiind unul modern si plin de vitalitate.

Biletele costa 25 de lei si se gasesc in seara concertului la intrare.

Programul (aproximativ al) evenimentului :

  • Decease - 20:00 - 20:30
  • Sincarnate - 20:45 - 21:30
  • Indian Fall - 21:45 - 22:45
  • Nargaroth - 23.00


Etichete:

concert , club , Rockstadt , Bangyourbrain

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Lucian Blaga nr. 13, Brasov (in spatele fostului cinema Patria)

Urmează în Braşov 5600

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe