Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert pur si simplu. Un fel de teatru - concert cu instrumente de jucarie si nu numai. Umor pentru lucruri triste si tristeturi pline de umor, cantate de: Anca Hanu, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman si Ada Milea.Ada Milea e un fel de omul-orchestra: canta din voce, canta la chitara, compune, scrie, joaca teatru.
Nascuta in Tirgu-Mures, Ada Milea a absolvit Universitatea de Arta Teatrala din orasul natal, unde a si debutat. Colaborarile Adei Milea au fost intotdeauna de succes, fie ca au fost cu Alexandru Dabija sau cu Bogdan Burlacianu, adica Bobo de la „Fara Zahar”, alaturi de care a jucat in „Nasul”, un spectacol dupa o nuvela de Nikolai Vasilievici Gogol si in „Don Quijote”, unde s-a reintalnit cu Dorina Chiriac in rolul lui Sancho Panza.

Concertul va avea loc la Centrul Cultural Reduta, marti, 15 decembrie de la ora 19:00. Evenimentul este inclus in programul "Zilele Capitalei Europene a Culturii", Brasov 2021.


Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
Preț bilet: 25 lei

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5633

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe