Adaugă
Publicitate

Prezentare

Celalalte Cuvinte / 28 aprilie 2023
Locație: Rockstadt Brașov
vineri, 28 aprilie, ora 20:00

Vino să auzi live noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”!
Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal.
Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.
Albumul „Lumea Asta” este disponibil din data de .... pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari.
Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului.

Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.
„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

Door open: 16:00
Eveniment: 20:00

12+. Accesul minorilor sub 12 ani este interzis, iar cei intre 12 si 16 ani vor putea intra cu condiția să fie însoțiți de un adult.
Dupa scanarea biletului valid fiecare participant va primi, la intrare, câte o brățară de acces.
Prin purtarea acestei brățări, participantul înțelege, acceptă şi se obligă să respecte în totalitate prevederile acestui regulament.
În timpul concertului vă recomandam să nu părăsiți incinta și vă reamintim că avem o terasă faină care dispune de o capacitate generoasă de locuri.

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe