Adaugă
Publicitate

Prezentare

“CARAVANA JAZZ MANOUCHE - OMAGIU DJANGO REINHARDT & STEPHANE GRAPPELLI’’
Sâmbătă, 18 iunie 2016, ora 20:00

În cadrul celui mai nou proiect muzical pe care l-a iniţiat şi lansat- 3D PRO’ECT- cunoscutul artist Emy Drăgoi va prezenta un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte. Acordurile muzicale inedite aduse din Franţa -ţara în care Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, primind titlul de „Artistul anului”, în care i-a descoperit pe iluştrii promotori ai acestui gen muzical, Django Reinhardt şi Stephane Grapelli, dar şi un gen muzical care îl inspiră în propriile apariţii interpretative şi creaţii componistice, vor fi înfăţişate publicului într-o formulă vocal-instrumentală ea însăşi specială.
Întâi de toate, alături de Emy Drăgoi si Jazz Hot Club Romania, vor apărea pe scenă membri din trei generaţii de muzicieni ai familiei sale- Bică Drăgoi -acordeon, Bianca Drăgoi-vioară,Alessia Drăgoi-vioară. Acestora li se vor alătura alţi câţiva instrumentişti de top-chitaristul Robert Cina, acordeonistul Emilian Jr., precum şi un chitarist special invitat din Franţa. Mai mult decât atât, spectacolul este întregit prin prezenţa, într-o ipostază mai puţin cunoscută, a actriţei Anca Sigartău. Apreciată pentru rolurile sale din teatru şi film, pentru prezenţele de la radio şi televiziune, aceasta are însă şi o solidă pregătire muzicală şi legături nu doar tangenţiale cu muzica, pe care în acest spectacol le dezvăluie din plin.
Alăturarea şi armonizarea unor artişti din generaţii diferite îşi găsesc punctul comun în frumuseţea, în muzicalitatea şi în atmosfera creată de ritmurile de jazz manouche, înnobilate de virtuozitatea şi de valoarea celor care le transmit către public.
Astfel, 3D PRO’ECT este mult mai mult decât un proiect muzical: este muzica însăşi.

Preț bilet: 45 lei.
Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5677

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe