Adaugă
Publicitate

Prezentare

B.U.G. Mafia | 8 zile din 7 Tour @ Kruhnen Musik Halle!
Locatie: Kruhnen Musik Halle, Brasov
str. Nicolae Titulescu, nr.2P
sâmbătă, 24 septembrie, ora 23:00

Bilete pe: www.iabilet.ro

Am putea sa dam copy/paste la un text de PR cu cifrele si realizarile lor, dar e mai important sa spunem ca la ultimul lor show la noi a fost full, si a iesit foarte, foarte tare. Contractul e semnat, banii trimisi, deci B.U.G. Mafia revine in Kruhnen in 26 Februarie!

B.U.G. Mafia | 8 zile din 7 Tour
Vezi video -

Biletele se gasesc in format electronic:
pe www.iabilet.ro
magazinele Flanco
terminalele Selfpay.
Online: Vodafone sau Orange.

Componenta trupa B.U.G. Mafia: Caddy, Tataee si Uzzi.
Caddy s-a nascut pe data de 10 septembrie 1976 in Bucuresti. Il putem numi unul dintre primii MC din Romania. In 1993, Caddy formeaza impreuna cu Tataee Black UnderGround ce urma sa devina mai tarziu B.U.G. Mafia.
Tataee a semnat pe langa toate albumele B.U.G. Mafia si proiecte ale unor formatii precum XXL & 10 Grei, La Familia, M&G, Parazitii, Villy, Ganja, Luchian etc. S-a nascut pe 17 octombrie 1976. A avut mai multe nume de scena fiind pe rand Doom si Mr. Juice, cel prezent fiind primit de la un prieten.
Uzzi - Nascut pe 26 martie 1978 in Bucuresti, Uzzi si-a inceput cariera de MC prin anii 1992-1993 in trupa Demonii, una dintre putinele trupe care cantau gangsta rap in limba romana in acea vreme. Paraseste aceasta trupa in 1994, pentru a se alatura lui Caddy si Tataee, formand Black UnderGround Mafia.
B.U.G. Mafia

La sfarsitul anului 1993, pe vremea cand albumele de hip hop circulau doar in cercuri restranse, iar cd-urile erau obiecte rare si pretioase, Dragos Vlad-Neagu il intalneste pe strada pe Vlad Irimia. Ei intra in vorba, subiectul fiind palarioara purtata de Vlad care era brodata de mana cu numele unei formatii de gen, celebra si acum, adica Cypress Hill.

 

Contact

Loc de desfășurare:

Brașov, str. Nicolae Titulescu nr.2P

0799 958 537

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe