Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert de Crăciun

Centrul Cultural German Brașov vă invită pe 19 decembrie 2015, la ora 19:00, să ascultați concertul a patru saxofoniști remarcabili.

Cvartetul Berlage Saxophone a fost înființat de Lars Niederstraßer, Peter Vigh, Kirstin Niederstraßer și Eva van Grinsven în 2008, la Amsterdam. Cei patru muzicieni au absolvit studiile la conservatorul de acolo, la clasa lui Arno Bornkamp.

Ca și cvartet, cei patru tineri muzicieni au atras repede atenția prin succesele la concursuri. Ansamblul a impresionat prin bucuria molipsitoare de a cânta, prin strălucirea naturalăși prin muzicalitate. La Concursul Muzical German din 2011, cvartetul a obținut o bursăși a intrat în cea de-a 56-a selecțienațională “Concerte ale tinerilor artiști” pentru sezonul 2012/2013.

În plus, au câștigat celebrul Premiu pentru talente clasice olandeze 2013 (Premiul juriului și al publicului), precum și dreptul de a realiza un turneu prin cele mai importante săli de concerte ale Olandei.

În anul 2015, Kirstin Niederstraßer a primit o bursă în urma Concursului Muzical German, cel mai important concurs pentru tineri muzicieni profesioniști din Germania.

Cvartetul Berlage Saxophone convinge prin programe concertistice creative și aranjamente proprii, deschizând astfel auditoriului noi lumi sonore.



Contact

Organizator:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 47A

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe