Adaugă
Publicitate

Prezentare

Concert de jazz

Warehouse Pub (Str. Lucian Blaga Nr. 6)

Intrarea liberă doar pe bază de rezervare: 0773 843 726 !

Accesul este posibil începând cu ora 20:00.

Fola Dada – voce

Jo Bartmes – orgă, voce

Frank Spaniol – clarinet bas, efecte

Philip Scheibel - human beatbox

Oli Rubow – percuție

„Bartmes demontează cu o plăcereaventuroasă,alături de colegii săi de trupă, limita dintre expresia liberă, adecvarea la muzica de club și avangardism” scrie ziarul Frankfurter Rundschau, iar Jazzpodium scrie despre Bartmes că„ideile sale fărăînflorituri, eterogene și încăpăţânate se distanțează benefic de mainstream”.

Vorbim desprenu jazz? Drum & Bass? Pop progresiv? Neo-soul?Nu are importanță cum denumești stilul, muzicaaceasta ajunge la inimă, la creier, la picioare.

Uneori cântecul cu încărcătură emoțională ajunge direct în inimă și stomac, apoi un solo la orgă transportă spiritul The Doors în secolul XXI, iar o melodie fluierată ne răpește în lumea filmului italian din anii `60.

Înconjurat de sunetul clarinetului bas, care prin efecte de „wah-wah” şi „delay” se transformă într-o chitară ritmică şi susţinut de beat-urile rapide de jazz, house, indie, trip-hop ale tobelor şi ale human beatbox-ului, totul se întâlneşte în clubul prezentului, unde feluritele stiluri şi maniere de interpretare te îndeamnă să dansezi până ameţeşti.

(CD-ul actual al trupei bartmes, „flowmotion“, a fost promovat de Initiative Musik, o fundaţie a Ministerului German de Cultură, iar turneul lor în România, de către Jazzförderung Baden-Württemberg.)

Contact

Organizator:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. L. Blaga, nr. 6

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe