Adaugă
Publicitate

Prezentare

Alternosfera - Lansare Single "Bonjour Madame"
Locație: Kruhnen Musik Halle
vineri, 16 decembrie, ora 21:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

ALTERNOSFERA lansează BONJOUR MADAME, noul single de pe viitorul album, prilej cu care dă întâlnire publicului din Brașov vineri, 16 decembrie 2022, ora open door ora 19 si show la ora 21:00 în Kruhnen Musik Halle, pentru un concert electric.

BILETELE pentru acest eveniment au următoarele prețuri:
• Sale 80 lei
• Doors 100 lei

PROGRAMUL SERII:
• open doors: 20:00
• concert: 21:00

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

Recent, Alternosfera a susținut un concert memorabil la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov – parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Contact

Organizator:

Kruhnen Musik Halle

Brașov, str. Nicolae Titulescu nr.2P

0799 958 537


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Nicolae Titulescu nr.2P

0799 958 537

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe